مهدی متینپور، مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامهریزی فرهنگی مناسبتها و آیینها در این مراسم با اشاره به تقویم مناسبها برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گفت: در این ماه سالگرد وفات حضرت امالبنین (س) را پیشرو داریم که مادران شهدا در مراسمی با عنوان شکوه ایثار به صورت سراسری مورد تجلیل قرار خواهند گرفت.
رحیم نریمانی، مدیرکل دفتر تشکلهای ایثارگری و مشارکتهای مردمی در این نشست بر انسجام مراسمها و مناسبهای برگزار شده تاکید کرد و گفت: باید از جزیرهای برگزار شدن این مراسمها اجتناب کرد، کارکرد و هدفگذاری ما در اطلس فرهنگی مشخص باشد و با جریانسازی کار فاخر انجام داد.
امیر وجدانینیا، مدیرکل دبیرخانه شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار با تاکید بر فرمایشات مقام معظم رهبری بر ایجاد اثربخشی کارهای فرهنگی گفت: سالها است که نیازمند به تحول در برنامههای فرهنگی هستیم و این برنامهها باید مخاطبان را جذب کند و اثرگذار باشد.
سرهنگ فریبرز خزائی، فرمانده مرکز مقاومت بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به برکات تفکر امام خمینی (ره) در نظام جمهوری اسلامی، گفت: همافزایی بین دستگاهها در برگزاری مراسمها با بسیج باید افزایش پیدا کند.
محمدرضا گروسی، سرپرست سازمان فرهنگی، ورزشی و سیاحتی کوثر بر اثرگذاری مراسمها و مناسبتها تاکید کرد.
اسلام کریمی، مدیرعامل صندوق قرض الحسنه شاهد نیز به ارائه پیشنهاداتی در برگزاری برنامه مربوط به تکریم مادران و همسران شهدا و مراسم شب یلدای ادبی و فرهنگی با محوریت شهدا پرداخت.
محمد کرماللهی، مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در این نشست به راههای اثرگذاری فرآیند جذب مخاطبان و ارائه گزارشی از جشنواره فیلم ایثار پرداخت و هاشم صابریان، مدیرکل آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به جایگاه شهدای دانشجو گفت: شهدای دانشجو در تقویم مراسم و مناسبتها باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرند و یک برنامه ملی در ۱۶ آذر برگزار شود.
سید محمد میرکاظمی، سرپرست دفتر نمایندگی ولیفقیه در بنیاد در این نشست با تاکید بر اهمیت بودجه برنامههای فرهنگی، گفت: بودجه برنامههای فرهنگی باید تامین شود.
سمیه گنجی، مشاور امور زنان و خانواده نیز در این مراسم به ارائه پیشنهاداتی در خصوص برنامه مربوط به سالگرد وفات حضرت امالبنین پرداخت و گفت: باید برای رویدادهای خاص برنامههای ملی و اثرگذار برگزار کرد.